Torna a la rutina fent esport! Descompte del 50% a la matrícula fins el 30 de setembre

Si ja has tornat de vacances o si encara et queden dies per gaudir-les pots fer-ho als nostres centres. Desconnecta’t, relaxa’t i practica esport al PELL o al Complex Can Mercader. Aprofita la nova oferta. DESCOMPTE DEL 50% EN LA MATRÍCULA FINS EL 30 DE SETEMBRE.

Tindràs a la teva disposició dos centres multiesportius de referència. Pots triar les activitats que més t’agradin a qualsevol dels dos equipaments i gaudir de les seves piscines exteriors i interiors. És molt important conèixer que estar abonat en un dels nostres centres permet l’accés a tots dos, a excepció de les persones que s’abonin a les quotes Club PELL.

El PELL i Can Mercader són entorns únics amb sales de fitness, una interessant graella amb gairebé mil activitats dirigides presencials al mes, més d’un centenar a la setmana de forma online, cardio, activitats aquàtiques, solàrium, zona de descans, spa, etc. .

I recorda que ara la piscina exterior de Can Mercader és oberta tot l’any.

Una infinitat de propostes que conformen la millor oferta d´activitats de fitness i aquàtica sota la supervisió d´un equip tècnic al servei dels nostres abonats i abonades en benefici de la salut.

Així que no ho pensis i posa’t en forma amb nosaltres!

#bategaAcornella